Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging


Een onvergetelijk welzijnsmoment

Lichaamsverzorging « Excellence Secrets de SOTHYS »

Soin corps « Excellence Secrets de SOTHYSDe behandeling “Excellence Secrets de Sothys” combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn in een subtiel geparfumeerde omgeving.

Een lichaamsbehandeling in 3 stappen: na het ontwaken van de zintuigen wordt uw lichaam versterkt door een scrub en brengt een voedende modellering u vervolgens in een toestand van diepe ontspanning.

€ 135 / 55 min

Gelaat- en lichaamsverzorging « Excellence Secrets de SOTHYS »

De behandeling “Excellence Secrets de Sothys” combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn!

€ 260 / 145 min

Lichaamsverzorging op maat

Soins corpsEen trendy twee-in-één lichaamsverzorging die al uw zintuigen vangt. Deze behandeling begint met een bodyscrub die zeezouten en suikers combineert, een zoet-zoute peeling voor een fluweelachtige huid. De scrub wordt onmiddellijk gevolgd door een gepersonaliseerde massage met de zintuiglijke behandeling naar keuze. Een moment van ontspanning die de huid zachter en subtiel geparfumeerd maakt.

€ 130 / 60 min

Jeugdige lichaamsverzorging

Volledige behandeling die een exfoliërende scrub combineert met een gladmakende / verstevigende massage. Een vitaal silhouetritueel dat sensorialiteit combineert met de bewezen effectiviteit van twee zeer technische formules om het jeugdige van je lichaam te behouden.

€ 120 / 60 min

Rugbehandeling

Soins du dosOntspannende behandeling inclusief afschilfering, masker, rugmassage, verwijderen van mee-eters. Voor een gezuiverde, zachte en verjongde huid.

€ 75 / 50 min

Lichaamsscrub op maat

Gommage du corpsToning scrub die zeezouten en suikers combineert om te personaliseren met de zintuiglijke behandeling van uw keuze. Voor een zachte, zijdeachtige en fluweelachtige huid.

€ 65 / 50 min

Sublimerende lichaamsscrub

Een scrub met de geur van pompelmoes om je figuur te versterken.

€ 65 / 50 min

Voorbereiding op de zon

Een bodyscrub, gevolgd door een gezichtsscrub en een gezichtsmasker. Tijdens de maskerhouding geniet je ook van een sublimator die je handen en voeten schrobt. Voor een zachte en gezuiverde huid, klaar om van de zon te genieten.

€ 100 / 60 min

Signature-behandeling « Oriental Sensations »

Soins Signature sensations OrientalesEen uitzonderlijk protocol uit onze voorouderlijke rituelen: een siroop om het lichaam voor te bereiden op het schrobben met behulp van een specifiek SOTHYS-accessoire dat met de hand is gemaakt, met vervolgens een massage om de huid te voeden en versterken. Een moment van pure ontspanning.

€ 130 / 80 min

Hanakasumi™

HanakasumiEen unieke Japans geïnspireerde behandeling: dubbele mechanische en enzymatische scrub, volledige lichaamsmassage en shea butter voetmassage in een verfrissend en voedend ritueel met luchtige tonen. De geest komt vrij, de huid is zachter, beter gevoed en subtiel geparfumeerd.

€ 130 / 80 min

Behandeling lichte benen

Deze specifieke behandeling beoogt een drainerend effect om de benen licht en comfortabel te maken, een gevoel van frisheid gegarandeerd. De behandeling begint met een complete bodyscrub gemaakt met van een peeling met 3 zouten. De benen worden vervolgens in reepjes verpakt, gedrenkt in ijspegel. Tijdens de pauze ontvangt u een specifieke zuigmassage. Op einde van de behandeling wordt een frisse gel op de benen aangebracht, samen met een voedende melk.

€ 65 / 50 min

Sublimerende behandeling handen en voeten

Soins sublimateur mains et piedsOnze handen worden constant gebruikt in ons leven en onze dagelijkse taken. Vervuiling, zon, wasmiddelen, etc zijn allemaal factoren van agressie die onze huid soms erg droog en beschadigd maken. Onze voeten brengen veel tijd opgesloten door, en worden ook vaak verwaarloosd, met uitzondering van de zomer! Het is tijd om deze trouwe vrienden eindelijk wat zorg en ontspanning te geven, ongeacht de tijd van het jaar. Deze behandeling bestaat uit een scrub met massagebewegingen, wordt geleverd met ons huidverzorgingsproduct “SOTHYS Sublimateur Handen & Voeten”. Een product speciaal ontworpen met geuren van oranjebloesem en cederhout om iedereen comfort en verfraaiing te bieden.

€ 75 / 60 min

Alle prijzen zijn incl. btw en onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Lichaamsverzorging

Een onvergetelijk welzijnsmoment

Gelaatsverzorging

De schoonheid van je gezicht past zich aan je huid aan

Massage

Een absolute opkikkerende ontspanning

Manicure

De ultieme touch, beschermend en reparerend

Pedicure

Laat je voeten een verleidelijke aanwinst worden

Ontharing

Voor een zijdezachte huid

Endermologie

Remodellering van het silhouet en de huidtint

Make-up, extensies, wimpers verven, pakketten…