Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging


De schoonheid van je gezicht past zich aan je huid aan

Gelaatsverzorging met Spa-bronwater

Soins eau thermale SPADe bewezen effectiviteit van het Spa-bronwater verzacht zichtbaar het dagelijkse leven van alle huidtypen, inclusief de meest gevoelige. Deze therapeutische behandeling voor de gevoelige huid omvat reiniging, peeling, manuele massage en een masker met koude modelleerporselein.

€ 100 / 60 min

Gelaatsverzorging « Excellence secrets de SOTHYS »

Soins visage « Excellence secrets de SOTHYS »Het “Excellence secrets de SOTHYS”-ritueel combineert 8 stappen, waaronder een make-upverwijderaar, een ultra-effectieve scrub, een uitzonderlijke massage, een hoogwaardig masker en een laatste gladmakend effect van ijspegels. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

€ 160 / 85 min

Gelaats- en lichaamsverzorging « Excellence secrets de SOTHYS »

Wanneer sensialiteit en techniek één worden… Het ritueel “Excellence secrets de Sothys” combineert met elegantie en verfijning de ingrediënten van een unieke behandeling bij uitstek, een moment van onvergetelijk welzijn. 2u25 exclusief gewijd aan het lichaam, gezicht en geest voor diepe ontspanning en recordefficiëntie, zelfs na een week.

€ 260 / 2h25 min

Gelaatsverzorging « Detox Energis™ »

Intensieve, stimulerende behandeling van het gezicht met Eleutherococcus, aangepast aan alle huidtypen. Een echte boost! Het beschermt, stimuleert en bevordert celvernieuwing voor een “gebooste” huid.

€ 130 / 80 min

Gelaatsverzorging « Hydra 3Ha »

Deze behandeling combineert uiterst comfortabele texturen met hoogwaardige actieve ingrediënten om de huid te overspoelen met een gevoel van absolute hydratatie, dankzij hyaluronzuur. Voor een zichtbaar jongere huid!

€ 130 / 80 min

Verjongingskuur « BP3 Tri-Complex »

Soins jeunesse BP3 TRI-COMPLEXDeze ultra-verfijnde behandeling combineert specifieke ontspanningsformules voor een zichtbaar jongere huid. Bewezen effectiviteit vanaf de eerste sessie!

€ 100 / 80 min

Oogcontourverzorging

Soins contour des yeuxEen behandeling die specifiek onderzocht is voor het gebied rond de ogen. Helpt tekenen van vermoeidheid en veroudering te vervagen. Deze behandeling is een uniek moment voor uw ogen!

€ 65 / 55 min

Gelaatsverzorging + oogcontourverzorging

Volledige gezichtsverzorging gecombineerd met de oogcontourverzorging anti-wallen, anti-rimpel en camouflagestift.

€ 130 / 80 min

Seizoensgebonden gelaatsverzorging

Deze behandeling geeft je een stralende boost. Hydraterend en ontspannend met verschillende geuren, afhankelijk van het seizoen. Een ware zuurstofbom.

€ 80 / 55 min

Perfecte ovaal

Soins ovale partaitDeze behandeling hertekent de gezichtsovaal, helpt de contouren te behouden en verzacht het decolleté! Het gezicht is zichtbaar verfijnd en krijgt opnieuw een perfect ovaal.

€ 80 / 50 min

Gelaatsverzorging + perfecte ovaal

Volledige gelaatsverzorging gecombineerd met de behandeling “perfecte ovaal” Om de contouren te behouden en het decolleté glad te maken.

€ 130 / 80 min

Fundamentele gelaatsverzorging

Soins visage HYDRA 3 HAEen op maat gemaakte behandeling, aangepast aan de behoeften van de huid om de verschillende huidtypen te behouden en te beschermen. Effect: een frisse huid en ontspanning verzekerd!

€ 90 / 55 min

Gelaatsverzorging “Express” glans voor vrouwen

Een lichte behandeling die huidreiniging, scrub, masker en ten slotte de toepassing van een zuurstofrijk serum + een vochtinbrengende crème omvat. Brengt een onmiddellijke schittering!

€ 60 / 30 min

Professionele behandeling Ogen “Cryo”

Deze specifieke behandeling, voor het kwetsbare gebied rond het oog, vervaagt onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering.

€ 80 / 55 min

Gelaatsverzorging “Express” glans voor mannen

Soins visage éclat hommeEen speciale glans voor heren. Omvat het reinigen van de huid, een scrub en masker en ten slotte het aanbrengen van een zuurstofrijk serum + een vochtinbrengende crème. Zorgt voor een onmiddellijke schittering!

€ 75 / 60 min

Intensieve gelaatsverzorging voor mannen

Soins visage intensif hommeGezichtsbehandeling met intensieve hydratatie van de huid dankzij de toepassing van actieve ingrediënten met meerdere voordelen: hydraterend, tonifiërend, anti-rimpel en anti-vervuiling.

€ 100 / 60 min

Alle prijzen zijn incl. btw en onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Lichaamsverzorging

Een onvergetelijk welzijnsmoment

Gelaatsverzorging

De schoonheid van je gezicht past zich aan je huid aan

Massage

Een absolute opkikkerende ontspanning

Manicure

De ultieme touch, beschermend en reparerend

Pedicure

Laat je voeten een verleidelijke aanwinst worden

Ontharing

Voor een zijdezachte huid

Endermologie

Remodellering van het silhouet en de huidtint

Make-up, extensies, wimpers verven, pakketten…